EAT & DRINK MET EEN ITALIAANSE TOUCH

Kom langs om heerlijk te eten, te drinken. Alleen, met vrienden of met een groep (internationaal) collega’s. Binnen in het erfgoed of buiten op ons terras in hartje Wolvega.

In het grandcafe & restaurant geeft chef Benjamin een authentieke moderne Italiaanse touch aan zijn menu. Samen met zijn team serveert hij robuuste en fijne gerechten, zonder fratsen, vegetarisch, met vis of vlees. Liever Vegan? Glutenvrij? Laat ons je (dieet)wensen weten en Benjamin en zijn team stellen je een fabuleus alternatief voor.

De kaart wisselt regelmatig, om optimaal gebruik te maken van seizoensproducten. Alles wordt in eigen huis gemaakt, groente uit onze eigen tuin en streekvlees.

Dit is de hotspot waar de werelden van wine, dine en design samenkomen.

DAGELIJKS van 10:00 tot SLUIT

(keuken is open tot 22:00)

Reserveer hier of bel naar +31561-745055

ETEN EN DRINKEN TUSSEN DESIGN

’t Stadhuys is gehuisvest in een monumentaal pand aan het levendige Centrumplein van Wolvega. In het restaurant hangen werken van verschillende (lokale) kunstenaars, waardoor ’t Stadhuys bijna gezien kan worden als een expositieruimte. Je eet en drinkt dus letterlijk omringd door design.

De intieme sfeer is een fijne setting om te relaxen en bij te tanken met een casual lunch, een uitgebreid maar no nonsens diner of bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid. Het restaurant zelf is ruimtelijk van opzet, maar laat je niet misleiden; een van de elementen die onze gasten waarderen, is onze akoestiek en verlichting die voor een intieme setting en fijne gesprekken tijdens het dineren zorgen.

UNWINE AFTER A BUSY DAY

Onze ruimtelijk opgezette bar die Brooklyn esk aandoet, herbergt een mooie selectie kwaliteitswijnen, gin tonics en cocktails.

Je bestelt hier de heerlijkste hapjes die goed bij onze dranken kaart passen. De meeste hapjes hebben een Italiaanse bite en verraden de liefde van onze chef.

We hebben, durven we wel te zeggen, enkele van de lekkerste wijnen die je zult proeven in Wolvega. De beste manier om onze range te ontdekken is om een high wine op z’n Stadhuys te ervaren.

Klik hier voor de drankenkaart

Klik hier om een high wine te reserveren

COCKTAILS & GIN TONICS

Van shaken tot stirred, van klassiekers tot de meest ingenieuze drankjes, van chique tot meer laid –back.

Klik hier voor ons cocktailmenu

DAGELIJKS

Van 11:30 tot sluiting

ALCHOHOLVRIJ

Alcoholvrij kan ook een feestje zijn. Wie zegt dat alcoholvrije cocktails saai zijn heeft het mis! Je moet er alleen wel wat van maken natuurlijk!

Daarom hebben we bij ’t Stadhuys ons best gedaan op deze cocktail creaties zodat je de alcohol niet hoeft te missen.

We hebben meerdere alcoholvrije cocktails en in overleg kunnen we een unieke mocktail voor je maken. Mocht je toch een paar ideeën willen, denk dan bijvoorbeeld aan de Caribbean Swirl, Razzy Beer Mosa, Nojitto, Chai Mocktail, Moscow no Mule……

GIN TONICS

De bekende “GT” combinatie is van oudsher in Engeland en Spanje populair, maar is over komen waaien als populair drankje naar ons land. Je vindt hem bijna op elke kaart van iedere zichzelf respecterende horeca gelegenheid wel terug op een steeds prominentere plek.

De populariteit heeft de GT ook te danken aan het feit dat je er vrijwel alle kanten mee op kunt gaan qua smaak en uitstraling.

Bij ’t Stadhuys hebben we 10 soorten gin van fruitig tot kruidig. Maar hier stoppen we niet, wat maakt onze GT nu “the best in town” naast de kwaliteit gin hebben we ook verschillende soorten tonics die de smaak van de gin beter tot zijn recht laat komen.

Als afsluiter is uiteraard de garnering net zo belangrijk als de juiste tonic. Bij welke gin gebruik je, citrus, komkommer, kardemon, sinasappel, peperkorrels of ster anijs?

Klik hier voor ons Gin Tonic menu