’t Stadhuys staat voor gastvrijheid, genieten, aandacht en je culinair verrassen.

Of het nou gaat om vis, vlees, groente, koffie of wijnen. ’t Stadhuys serveert alleen de beste producten. Stuk voor stuk met een positief verhaal . Wij houden van duurzaam, biologisch en van koken met seizoenen.

Benjamin en Sonya, eigenaren van ’t Stadhuys: “uniek aan ’t Stadhuys is dat alles klopt. Van het eten tot de sfeer. We hebben veel over voor onze gasten en voor elkaar!

Vanuit die visie creëert ´t Stadhuys in het hart van Wolvega een levendige, gastvrije en inspirerende omgeving waarin zoveel mogelijk mensen op ontspannen wijze kunnen ervaren hoe betrokkenheid waarde toevoegt aan de wereld waarin we leven.

Elke dag opnieuw kunnen onze gasten hier deelgenoot worden van de dromen van ons, als ondernemer en als maatschappelijk betrokken bedrijf.

Aan kunstenaars biedt ´t Stadhuys een museale springplank, een gastvrij en geëngageerd podium dat met exposities, verbindende en verdiepende activiteiten de tijdgeest wil doorgronden. Als podium biedt ´t Stadhuys ruimte aan artiesten om henzelf te promoten.

Zo fungeert ´t Stadhuys als een essentiële verbindende schakel tussen artiesten en de maatschappij.

´t Stadhuys is gehuisvest in een monumentaal voormalig  gemeentehuis uit 1835. Het 1,500 vierkante meter grote erfgoed is stapsgewijs getransformeerd in een bijzondere combinatie van ontmoetingsruimte, expositieruimte en horeca. Sinds juli 2020 herbergt het complex ruimtes met daarin een laagdrempelig restaurant, een zaal die ook als symposiumruimte is in te zetten en voor feesten. Sinds september 2020 is hier ook een B&B met 5 suites en een loft.

De sfeer is kosmopolitisch, informeel, artistiek, chique – de place to be voor creatieve en zakelijke netwerken, artistiekelingen en nerds, werknemers en ondernemers, privé en zakelijk, wereldreizigers.

Een herbestemming waardoor het prachtige erfgoed blijft behouden en iedereen ervan kan genieten.