Maak kennis met Eten, Drinken en Slapen in ´t Stadhuys! Onze Bed and Breakfast is gevestigd in Wolvega in het voormalige gemeentehuis. Het mooie van onze B&B, is het feit dat alles u doet denken aan de voormalige gemeentehuis. Het interieur van de kamers ademt sfeer en nostalgie uit en u zult zich er zeker op uw gemak voelen. Ook is onze B&B goed toegankelijk.

Natuurlijk beschikt u over een eigen badkamer met douche en toilet. U kunt ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons ruime terras, waar u geniet van de mooie omgeving.

Diverse activiteiten in de omgeving
Zowel jong als oud kan zich uitstekend vermaken in de omgeving van ´t Stadhuys. Zo zijn er in de nabij omgeving diverse recreatiegebieden, parken en zwem mogelijkheden. Wilt u vooral tot rust komen, dan kunt u heerlijk gaan picknicken, een eindje fietsen of wandelen in de omgeving. Ook voor de sportliefhebbers zijn er voldoende activiteiten in de omgeving, zoals varen en paardrijden. Het is maar net wat uw wensen zijn!

U kunt ook overnachten
Sinds september 2020 zijn de appartementen van onze Bed and Breakfast in Wolvega klaar. U kunt dan dus ook bij ons overnachten tegen zeer voordelige prijzen. Houd zeker onze Facebookpagina in de gaten zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen! Wanneer u enkel een biertje wilt komen drinken of een hapje wilt eten, bent u al van harte welkom! Heeft u een vraag over onze Bed and Breakfast in Wolvega? U kunt dan het beste even contact opnemen door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Geschikt voor alle leeftijden!
Onze B&B Wolvega bij ´t Stadhuys is een leuk uitstapje voor zowel jong als oud. In de omgeving van ´t Stadhuys valt namelijk genoeg te beleven. Zo is er in de nabije omgeving twee grote staats natuurreservaten, genaamd Rottige Meente en Brandemeer..Natuurlijk kunt u hier ook gezellig picknicken of simpelweg genieten van de zon! Tevens vindt u verder ook een kinderboerderij waar voornamelijk de kleintjes het zeker naar hun zin zullen hebben. Ook vindt u in de omgeving natuurlijk veel water, waaronder natuur- en recreatiegebied Spokeplas. Niet alleen kunnen de kinderen hier zich prima vermaken, ook voor u is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld wandelen of ontdek de prachtige omgeving per fiets. Zelfs paardrijden is mogelijk!

Prijzen en boeken
Bent u enthousiast geworden over deze nieuwe B&B in Wolvega? Onze kamers zijn vanaf  € 95,= per nacht inclusief een ontbijt voor 2 personen.  Wenst u meer informatie? Of wilt u direct een reservering plaatsen? Schroom niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.